Descriere atelier: Zumba pentru copii reprezintă una din cele mai originale și sănătoase opțiuni pentru toți copiii. Fie că este timid sau foarte energic, mâncăcios sau sclifosit, vesel sau serios, copilul va fi cucerit de efectele Zumba. Orele sunt pline de energie, pe muzică veselă și ritmuri din cele mai antrenante. Coregrafiile originale și amuzante cuprind pași din Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata. Elementele folosite precum eșarfe, baloane, mingiuțe sau pernuțele colorate fac din programul Zumba o activitate care stimulează creativitatea copiilor, îmbunătățește abilitățile de lucru în echipă, abilitățile motrice.

Beneficiile practicării Zumba sunt incontestabile și rapid vizibile: prevenirea și combaterea obezității infantile, reglarea metabolismului (pofta de mâncare, greutatea și conformația corpului), creșterea stimei de sine, îmbunătățirea abilităților de socializare reale, petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și sănătos, creșterea concentrării, îmbunătățirea coordonării oculo-motorii, somn odihnitor.

Atelierul este oferit de:   Oana Ciliac –  Oana Zumba Iasi

Despre facilitator: Oana Ciliac este instructor de Zumba, Fitness și Aerobic la Happy Life Center.

Data și Ora: 29/05/2017 9:00 - 10:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - sala de spectacole

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.