Festivalul Altfel - Zumba Kids - Ciclul primar - Scoala AltfelDescrierea atelierului: Sportul, muzica si dansul le oferă copiiilor toate premisele pentru o dezvoltare armonioasă în  care componenta estetică se pliază pe componenta psihomotorie. În cadrul programului Zumba ® Kids, copiii cu vârsta între 5-10 ani au posibilitatea de a fi activi și în același timp, de a se bucura de muzică și dans.  Coregrafiile încorporează mișcări de cumbia, salsa, latino-pop, samba,  merengue, reggaeton, combinate cu jocuri, activități interactive, distracție și educație culturală non-formală.

De ce Zumba Kids? Pentru că vor avea ocazia să facă sport într-un mod plăcut și distractiv. Este dezvoltat  spiritul pentru frumos, se încurajează munca în echipă, crește încrederea și stima de sine, îmbunătățește creativitatea. Zumba Kids înseamnă armonie între corp, minte și inimă îmbinând distractia, jocul, sportul si disciplina.

Atelier susținut de Loredana Motioc – antrenor acreditat Zumba Kids

Data și Ora: 21/04/2016 10:00 - 11:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala de Sport

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.