Descriere atelier: Unele lucruri sunt importante la tinerețe: să îți dai seama cine ești și să poți comunica asta cu succes celor din jurul tău!

Improvizația tocmai asta face: te pune în situații în care trebuie să reacționezi spontan, nepregătit, și atunci adevăratul EU iese la iveală. Fie că ești mai timid sau cauți să fii în centrul atenției, vino și joacă-te cu noi la acest atelier de improvizație. Îți garantăm că te vei surprinde și vei face pași în plus pentru dezvoltarea ta personală!

Atelier oferit de Education Studio; susținut de Ștefan Dragomir și Cristina Ungureanu în Sala de Dans, absolvenți ai Şcolii de Improvizaţie ACTitudine din Cluj-Napoca şi traineri în cadrul Education Studio.

Realizăm programe de dezvoltare prin artă pentru tineri, cu scopul de a le dezvolta capacitatea de inovare. Folosim metode de educație non-formală și multe din ele sunt bazate pe artă și creativitate. Suntem o echipă de oameni entuziaști care lucrează cu drag în Studio și ne dorim să-i ajutăm pe tineri să crească.

Data și Ora: 20/04/2016 11:00 - 12:45

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Est

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.