Descriere atelier: La acest atelier veți învăța cum să faceți un semn de carte, util copiilor, si nu numai, din hârtie, diverse modele. Ne dorim să încurajăm copiii și adulșii sa citească căt mai multe cărți pentru a avea un vocabular vast.

Vă așteptăm alături de noi pentru a ne juca împreună, cu arta. Lăsăm copii să își dezvolte creativitatea și să facă orice model își dorește fiecare.

 Atelierul este oferit de: Creații Minunate

Despre facilitator: Barboi Roxana(manager Creații Minunate) și Babii Alexandra (manager Marketing). Roxana este fondatorul Creații Minunate, îi place să lucreze cu copii. Face astfel de ateliere de 4 ani cu grupuri de copii cu vârste mai mari de 4 ani. Adoră să lucreze cu copii și dezvoltă creativitatea celor mici prin faptul că îi lasă să aibă viziune proprie. Alexandra lucrează cu copii în tabere de vară, îi place lucrul manual și este extremă de creativă, dezvoltând entuziasmul copiilor.

Data și Ora: 30/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Curte

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.