Festivalul Altfel - Redecopera frumusetea lucrurilor marunt - Festivalul Luminii - Cercetasii RomanieuRedescoperă frumusețea lucrurilor mărunte

Descriere atelier: Vă invităm să redescoperiți alături de noi frumusețea lucrurilor mărunte, așa cum face în fiecare an în cadrul Festivalului Luminii. Veți învăța cum să faceți „gulguțele” cu care decorăm parcurile pe durata festivalului și veți avea ocazia să plănuiți colțul vostru de festival.

Atelierul este oferit de Organizația Națională Cercetașii României (Echipa de Coordonare a Festivalului Luminii 2015)

Despre facilitator: Atelierul este susținut de Luiza Bobăilă și Cristina Filip, membre ale ONCR. Luiza este studentă la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică și a coordonat Festivalul Luminii din anul 2015, iar Cristina este doctorandă la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și a fost coordonator PR al festivalului. Amândurora le place să lucreze cu oamenii și să învețe lucruri noi.

Data și Ora: 20/04/2016 9:00 - 10:45

Locația
Casino Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.