Festivalul Altfel - Primii mei pasi in carieraDescrierea atelierului: Te-ai întrebat vreodată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ajunge la primul tău job?! Dacă da, te invit la atelierul ,,Primii pași în carieră” în care vei afla cum să-ți construiești CV-ul și cum decurge un interviu. Toate acestea se vor desfășura într-o manieră dinamică și interactivă. Bonus: Top 3 mituri legate de interviu.

Atelierul este oferit de NetMatch și susţinut de Alexandra Natanga, specialist în resurse umane în firma NetMatch, o firmă de IT din Cluj-Napoca. Are o experiență de peste trei ani în domeniul resurselor umane, având la bază o experiență de lucru de șase ani ca psiholog pentru copii și adulti. Îi place să lucreze cu oamenii și să îi ajute pe aceștia să își dezvolte potențialul.

Data și Ora: 19/04/2016 11:00 - 12:30

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Europa

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.