Descriere atelier Studenții mediciniști își propun ca prin acest atelier să discute cu tânăra generație noțiuni despre anatomie, igienă, contracepție, sarcină, consultație prenatală, planificare familială și totodată despre cum se desfășoara un control ginecologic. Considerăm că livrarea corectă a acestor informații la vârsta în care subiectele tabu  sunt curiozități cotidiane reprezintă un un pas mare pentru un viitor sănătos și responsabil.

Atelierul este oferit de: Societatea Studenților Mediciniști Iași

Despre facilitator: Voluntarii societății studenților mediciniști sunt persoane motivate și deschise, comunicative, dornice să se implice activ în proiecte și campanii de informare; pasionați de educația non-formală, orice oportunitate devine o ocazie să își aducă contribuția la binele comunității.

Data și Ora: 30/05/2017 9:00 - 10:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - A3

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.