Festivalul altfel -  O vanatoare de comori - Scena urbana - gimnaziuO vânătoare de comori! Jocul presupune folosirea unei aplicații pe telefonul mobil pentru a parcurge un traseu prestabilit, împreună cu coordonatorii echipelor.

Echipele formate vor colabora pentru a descifra indiciile primite prin aplicație. Fiecare indiciu conduce echipa către un punct prestabilit unde are de descifrat o informație. Cu ajutorul răspunsului corect, echipa poate trece la următorul indiciu.

Pentru rezolvarea sarcinilor și găsirea indiciilor, echipa are la dispoziție informații ajutătoare care, dacă sunt folosite, diminuează punctajul final al jocului.

Pentru a rezolva sarcinile, participanții își vor asuma roluri în echipe, vor dezbate strategiile cele mai potrivite pentru a completa în cel mai scurt timp toate sarcinile de pe ruta propusă. Din acest motiv jocul este o oportunitate bună de a îmbina efectele unui teambuilding eficient și distracția împreună cu colegii. Participanții vor fi puși în situații de a lua o decizie rapid și eficient cu efecte în rezultatul final al jocului.

Atelierul este oferit de Scena Urbană în parteneriat cu Transylvania Quest Games.

Data și Ora: 19/04/2016 11:00 - 12:00

Locația
Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.