Descriere atelier: Cursul “O oră pentru artă” împlinește 4 ani. Conceptul cursului are la bază informații din desen, pictură, materiale profesionale și istoria artelor, toate acestea prezentate sub forma celor mai interesante proiecte de cultură generală! Vă mulțumim și vă așteptăm să vă alăturați proiectelor noastre prin care dorim să promovăm Arta ca parte firească din viața cotidiană și nu un lux al acesteia.

Atelierul este oferit de: Doamna de Pictura  – facilitatori: Diana Ivanov și Irina Popa

Despre facilitator: “Doamna de PICTURĂ” este un centru de cursuri înființat în urmă cu 3 ani. Centrul oferă ateliere și cursuri în domeniul artei pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Obiectivele centrului sunt integrarea copiilor în şcoală, orientarea spre domeniile profesionale potrivite şi familiarizarea cu elemente esențiale de cultură generală. Centrul de cursuri “Doamna de PICTURĂ” abordează o metodă complementară celei tradiționale punând accentul pe abilitățile şi bagajul de cunoştințe ale fiecărui copil, folosind teme de cultură generală prin care copiii pot să facă cunoştință cu lumea artei.

  • Pentru categoria de vârstă : grădiniță/ciclul primar/ gimanziu/liceu/profesori/părinți

Data și Ora: 29/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Sala D2

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.