Pentru mulți elevi e important ca lucrurile să se desfășoare în mod corect, fie că e vorba despre notele acordate la un test sau modul în care se desfășoară un joc în curtea școlii. Corectitudinea este încurajată atât de profesori cât și de profesori. Ce facem totuși când întâlnim situații în care nu putem stabili clar ce e corect și ce nu? Vino la atelier pentru a învăța cum să nu mai cazi în capcana lui “nu e corect”.

Atelier pentru elevi mai mari de clasa a patra.

Atelierul este oferit de: Cabinet individual de psihologie Andrada Cosma.

Andrada Cosma este psiholog şi doctorand Psihologie, Universitatea Babeş-Bolyai. De peste 4 ani desfăşor activităţi de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi, fie în cadrul cabinetului de psihologie, fie în cadrul ONG-ului Psyhealth- Centru pentru Promovarea Sănătăţii Mentale.

Data și Ora: 22/05/2017 9:00 - 11:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Est

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.