Descriere atelier:
La acest atelier veți fi inițiați în tehnica de rulare a hârtiei- Quilling cu care se pot realiza lucruri minunate.Prin rularea fașii lor de hârtie și obținerea de diferite forme se pot crea felicitări,tablouri,mărțișoare,bijuterii,etc.Cu propria imaginație și fantezie veți învăța să creați cu puțină îndemânare diverse obiecte artistice. Vă așteptăm pentru a descoperi curiozitățile acestei tehnici de lucru.

Atelierul este oferit de: prof.Luminița Ruță

Despre facilitator: (optional) Atelier susținut de Luminița Ruță profesor de Educație tehnologică . Fiind într-o continuă căutare de frumos astfel încât elevii săi să aibă o atitudine pozitivă față de estetic s-a perfecționat în diverse tehnici de lucru. Prin modul de abordare,stil,pregătire reușește să stârnească interesul și curiozitatea participanților.  Strategiile didactice folosite de formator imprimă activităților dinamism,atractivitate și eficacitate.

Data și Ora: 30/05/2017 11:00 - 12:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Sala D2

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.