Kid’s Strythm este un concept local, clujean, care a luat naştere cu ocazia Zilelor Clujului, organizate de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, ȋn parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi platforma Koobic Fitness.

Peste 2000 de elevi şi frăţiorii lor mai mici au ȋnvăţat o coregrafie simplă şi distractivă, pe melodii cunoscute, din cele mai recente filme de animaţie, dȃndu-şi apoi ȋntȃlnire pe data de 20 mai 2016, cȃnd şi-au unit paşii ȋn cel mai mare dans sincron realizat vreodată ȋn Romȃnia.

Bucuria şi entuziasmul tuturor celor care au participat se regăsesc ȋn materialele video anexate şi ne ȋncurajează să continuăm acest proiect.

În spatele momentului efectiv de la Zilele Clujului s-au aflat săptămȃni ȋntregi de muncă, ȋn care Diana (instructor certificat aerobic şi fitness), cea care a ales coloana sonoră, paşii şi legăturile dintre ei, s-a deplasat la fiecare şcoală participantă, pentru a le transmite copilaşilor mai mult decȃt puteau vedea pe materialul video pe care l-au primit la ȋnscriere… şi anume “bucuria mişcării”. A fost cea mai frumoasă parte a acestui proiect, fiecare astfel de ȋntalnire, ȋncheindu-se cu îmbraţişări şi cu multă energie. Asta pentru că Diana a reuşit sa unească prin dans atȃt copilaşii cu talent evident pentru mişcare, cȃt şi pe cei mai puţin ȋnzestraţi, sau cărora li s-a spus că nu ar fi talentaţi.

Ce ȋşi propune proiectul Kid’s Strythm la Festivalul Altfel?

Să ȋi ȋndrăgostească pe cei mici de mişcare şi de dans, din nou. Diana și-a adus în acest proiect încă trei prieteni, pe Abi, pe Laura si pe Raul, toți instructori certificați și de asemenea persoane tonice, energice şi molipsitoare.

Kid’s Strythm este combinaţia perfectă ȋntre muzică, dans şi exercitiu fizic. Prin paşi uşori şi captivanţi, pe coloane sonore specifice şi familiare celor mici. Acest program dezvoltă coordonarea, imaginaţia, memoria şi lucrul ȋn echipă. Se adresează foarte bine şi copilaşilor puţin introvertiţi, dȃndu-le posibilitatea să se exprime prin mişcare.

În continuare dorim să vă prezentăm cȃteva momente de la Zilele Clujului, pentru a vă ȋmpărtaşi bucuria copilaşilor care s-au ȋndrăgostit deja de acest tip de mişcare. Le regăsiţi ȋn linkurile de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=wcZj4PBizc8

https://www.youtube.com/watch?v=jOfYZxbFR3o

Data și Ora: 19/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Transilvania

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.