___Festivalul Altfel - Hai la o plimbare a la espaniolaPentru câteava ore vom crea o atmosferă „a la española” cu muzica și imagini pe care le avem pregătite pentru voi. Prin intermediul unor jocuriși activități interesante și atractive, voie bună și dorință de a călători împreună prin aceste meleaguri, vă vom face cunoscute cultura și obiceiurile Spaniei și a țărilor din America Latină. Vom vedea împreună tradiții din Spania și America Latină, lucruri specifice a acestor țări pline de diversitate. De asemenea, vom recrea descoperirea Americii de către Cristobal Colón.

Vrei să cunoști mai multe despre aceste țări pline de tradiție? Atunci hai la o plimbare a la española!

Atelier oferit de Convo Club si sustinut de Andreea Cîrcu impreuna cu Sabine Crihan, Larisa Mureşan, Alvaro Albornoz Castro, Andreea Şanta

Data și Ora: 21/04/2016 11:00 - 12:30

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala de Sport

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.