Descriere atelier: Hai la joacă, Pogany!este un proiect de educație prin artă și terapie prin îmbrățișare destinat atât copiilor cât și publicului matur. Prin acest proiect Pogany ne arată câteva noțiuni de artă păpușărească, ne povestește într-un mod inedit despre sculptorul Constantin Brâncuși și creațiile sale, ne învață Lecția Tăcerii și Lecția Dragostei pe care le și aplicăm, ne arată cum să fim manierați și cum să avem un simț civic demn de lăudat.

Atelierul este oferit de: Asociația PinArt

Despre facilitator: Ilinca Istrate este un facilitator cu o vastă experiență în domeniul teatrului. A creat un program special, unic în România, de educație prin artă și îmbrățișare terapeutică, numit ”Hai la joacă, Pogany”. Acest program este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani. Pogany și Ilinca au ajuns în numeroase școli și grădinițe din județele Neamț și Iași, unde au vorbit despre sculpturile lui Brâncuși și despre esența artei lui, despre tăcere și dragoste. Prin Pogany, Ilinca nu a plecat din nici o clasă până nu a îmbrățișat toți copiii.

Pentru categoria de vârstă : grădiniță/ciclul primar/ gimnaziu/liceu/părinți (copiii până la 12 ani sunt rugați să vină cu părinții)

Data și Ora: 28/05/2017 17:00 - 18:30

Locația
Iasi - Parcul Pogor

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.