Descriere atelier: Vă propun un atelier despre gândire creativă și critică!

Tuturor ne plac desenele animate. Pentru cât de prostuțe sunt personajele, pentru cât de colorate sunt, pentru că într-un fel sau altul ne regăsim în personaje, etc.

Eu mă uit la desene animate pentru cât de mult mă provoaca să gândesc creativ și critic! De multe ori am pierdut ore bune din viață căutând răspunsuri la întrebări pe care mi le-am pus datorită pozelor care se mișcau în fața ochilor mei, datorită unei persoane sau grup de persoane care au scris acea glumă, acel plan de a învinge personajul negativ, sau acel monolog care m-a facut să citesc despre personaje și întamplări istorice.

Așa am ajuns eu să îmi cunosc pasiunile, să îmi dau seama de lucrurile pe care vreau să le fac “când mă fac mare” și să știu că nu o să mă plictisesc niciodată.

P.S. Acest atelier se pretează atât pentru profilul real (biologie, fizică, chimie, geografie, etc.) cât și pentru profilul uman (logica, limba română, psihologie, etc.).

Atelierul este oferit de Organizația Studenților pentru Natură – OSpN

Coordonator: Bocăneală Maricel

  • Membru al Organizaţiei Studenţilor pentru Natură ( OSpN )
  • Student în anul I, nivel master, la Facultatea de Biologie şi Geologie, UBB

Data și Ora: 18/05/2017 11:00 - 12:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala 32

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.