Festivalul Altfel -Epigenetica intre esenta si mediul inconjurator - OSPN - ateliere educatie nonformala liceuDescriere atelier: Încă de la descoperirea structurii ADN-ului de către Watson și Crick în anul 1900, oamenii de știință au fost de părere că destinul unui individ este influențat de ADN-ul moștenit de la generațiile anterioare.

Stabilitatea este principala caracteristică a moleculei vieții, astfel că fiecărui organism viu, în special celor umane, le-a fost indusă ideea că nu sunt capabili să schimbe în vreun fel destinul. Motivul principal: s-au născut cu anumite gene care dictează, de exemplu, dacă sunt susceptibili la boli sau nu.

Epigenetica vine să contrazică toate aspectele pe care le cunoșteam despre această moleculă din care este constituit corpul uman.

Atelierul este oferit de: Organizația Studenților pentru Natură  – OSpN

Trainer: Ciocoiu Andreea-Loredana

  • membru al Organizației Studenților pentru Natură (OSpN);
  • studentă în anul II la specializarea Biochimie, în cadrul Facultății de Biologie și Geologie, UBB.

Data și Ora: 20/04/2016 12:00 - 12:50

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Buzunar

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.