Festivalul Altfel - educatie prin aventura liceuŞtim că învaţăm mai uşor prin experienţă şi cu atât mai uşor jucându-ne!

Activităţile în aer liber combină latura educaţională cu cea distractivă, prin jocuri de strategie şi de încredere, cursuri de frânghii, construcţii de catapulte şi….restul este surpriză. Toate aceste activităţi sunt menite să dezvolte în rândul participanţilor abilităţile de viaţă şi valorile morale necesare în viaţa de zi cu zi! Nu îţi uita acasă încălţămintea pentru activităţi în aer liber şi hai cu noi la cel mai aventuros atelier!

Atelierul va fi susţinut de Ilie Popescu director al Taberei VIAŢA cu experienţa de peste 14 ani în educaţia prin aventura şi Jack Organ voluntar al Fundaţiei Noi Orizonturi, facilitator de activităţi educaţionale cu experienţă în lucrul cu grupuri de tineri şi adulţi.

Atelier oferit de Fundația Noi Orizonturi

Data și Ora: 19/04/2016 11:00 - 12:45

Locația
Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.