Descriere atelier: Ca promotori ai educației, suntem supuși unor mari presiuni. De la noi se așteaptă să fim mereu diponibili, mereu informați și pregătiți să formăm tinerii pentru un viitor imprevizibil. Lumea se mișcă tot mai repede și ne cere să ținem pasul cu ea. Dar cum ne pregătim pentru asta?

Pentru a integra cu succes transformările sociale, economice și de mediu în practica noastră educațională, în cadrul atelierului de educație pentru dezvoltare vom avea ocazia de a reflecta asupra răspunsurilor la următoarele întrebări: Care sunt competențele care vor asigura adaptarea cu succes a tinerilor la cerințele secolului XXI? Cum putem îmbogăți procesul de predare-învățare prin abordarea transdisciplinară a dezvoltării? Ce strategii avem la dispoziție în rolul de profesori, pentru a influența dezvoltarea socială, și cum putem susține dezvoltarea potențialului individual al elevilor noștri?

Într-un cadru non-formal, ne vom bucura de învățarea prin experiență, pentru a ne actualiza cunoștințele, abilitățile și atitudinile din rolul nostru ca profesori, formatori și mentori ai generațiilor viitoare.

Atelierul este oferit de Asociația Actions for Change, în cadrul proiectului Transformare de Impact, și se adresează cadrelor didactice.

Data: 19 mai, orele 15:00 – 18:30 (cu pauză de cafea și gustare)

Data și Ora: 19/05/2017 15:00 - 18:30

Locația
Casino Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.