Festivalul Altfel - Drepturile si obligatiilor adolescentuluiDescriere atelier: Dincolo de educația riguroasă din familie, copiii au nevoie să primească o orientare civică pe măsură. În acest atelier vom învăța despre libertăți și responsabilități prin dezbateri interesante și alte activități prin care ne vom lua în serios rolul de avocați ai propriilor gânduri. Putem sau nu să ne apărăm dacă ne cunoaștem drepturile și îndatoririle? Răspunde provocării și vino la atelierul nostru!
Atelierul este oferit de Avocat Andreea Borbel

Avocat cu o bogată experiență în domeniul contenciosului administrativ și fiscal, urbanism, dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii și dreptul familiei, dar și mamică, doamna av. Andreea Borbel ne oferă sfaturi privind modul în care putem să dezvoltăm o societate sănătoasă prin cunoașterea și respectarea drepturilor și obligațiilor ce ne revin, precum și sfarturi celor care vor să își aleagă o carieră în domeniul dreptului.

Data și Ora: 20/04/2016 9:00 - 10:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Buzunar

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.