Descriere atelier: Trăim într-o comunitate diversă, înconjurați de oameni cu diferențe vizibile sau invizibile în fizic, abilități, gândire, comportament, personalitate. Uneori observăm diferențele, le înțelegem, le acceptăm. Alteori, în schimb, ne intimidează, ne sperie și le ocolim, izolând persoanele.

Atelierul își propune să promoveze toleranța interpersonală și conștientizarea faptului că diversitatea adusă de fiecare om aduce savoare trăirii în comunitate. Acceptarea și folosirea diferențelor ca energii se arată mai eficiente decât izolarea oamenilor “altfel”.

Organizat sub forma unei provocări amuzante de activitate în grup, atelierul va aduce o perspectivă pozitivă asupra diferențelor și o mai ușoară digerare a acestora. Totodată, atelierul oferă o doză de amuzament echilibrată de un strop de reflecție asupra comportamentului propriu.

Atelierul este oferit de: Crenguța B,

Despre facilitator: Cu un istoric de peste 6 ani în lucrul cu tinerii, 4 ani de lucru cu persoane cu deficiențe, studii de psihologie și un an de teatru forum, Crenguta e fascinată de educație și dezvoltare. Voluntariatul e parte integrantă din viața ei, dezvoltând frecvent proiecte pe tematici cât mai diverse (ecologie, antreprenoriat, grădinărit, abilități de viață, teatru forum, dezvoltare sustenabilă).

La pasiuni, pe lângă educație, intră călătoria, descoperirea diferitelor culturi, manufacturarea de obiecte din materii reutilizabile și dezvoltarea personală și profesională continue.

Data și Ora: 29/05/2017 9:00 - 10:30

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Curte

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.