În prima parte a atelierului, elevii vor învăța să scrie câteva caractere chinezești simple (hanzi), citirea lor în chineză, precum și semnificația acestora. Conform studiilor, totul se poate citi cu ajutorul a 3000-4000 hanzi, dar în limba chineză există zeci de mii de caractere. Acest sistem de scriere ideografic (idee reprezentată prin grafică) a suferit modificări odată cu trecerea timpului, astfel, elevii vor vedea câteva exemple de caractere tradiționale și simplificate și vor afla cum realitatea a inspirat crearea acestora.

Nodul mistic Feng Shui

Provenit din budism, cunoscut și sub numele de „nodul nesfârșit”, explică faptul că totul face parte dintr-un ciclu în care nu există început sau sfârșit. În a doua parte a atelierului, elevii vor învăța să confecționeze propriul talisman.

Atelier oferit de Asociația Informală a Vocilor Pentru Incluziune și susținut de Szabo Ida Maria

Categoria de vârstă: clasa a IV-a +

 

 

Data și Ora: 21/05/2017 11:00 - 12:00

Locația
Casino Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.