Festivalul Altfel - cum construiesc un program eficient pentru Saptamana Altfel - Fundatia Noi OrizonturiDescriere atelier: Jocul și povestirea sunt metode de învățare experiențială, care, utilizate la oră, pot asigura implicarea tuturor copiilor, dacă reușim să realizăm corelația cu conținuturile predării și utilizăm o tehnică de interpretare adecvată. Ambele ateliere vor oferi profesorilor posibilitatea de a descoperi modalități prin care se pot utiliza jocul și povestirea la orele de curs, modalități prin care se pot construi, pornind de la obiectivele diferitelor discipline de studiu, activități nonformale în Săptămâna altfel.

Ateliere vor fi susținute de Laura Borbe si Ramona Cîmpean, traineri cu o experiență de 8 ani în domeniul educației nonformale.

Atelier oferit de Fundația Noi Orizonturi

 

Data și Ora: 20/04/2016 16:00 - 17:30

Locația
Casa de Cultură a Studenților

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.