Festivalul Altfel - Cum comunic cu adolescentul - ateliere educatie nonformala profesori - copii - parintiDescrierea atelierului: La acest atelier  vom aborda relația adult-adolescent dintr-o perspectivă pozitivă. Vom explora particularitățile și nevoile adolescenților; vom identifica sursele principale de conflict și soluții de comunicare asertivă cu aplicabilitate în mediul educațional.

Atelierul este oferit de  psiholog drd. Daniela Dumulescu, Universitatea Babeș-Bolyai. De peste 4 ani este trainer în programe acreditate de CNFP, colaborator UNICEF pe programe destinate adolescenților și consilier psihologic autonom acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Este pasionată de educație și dezvoltare și consideră că rolul fiecăruia este să facă o diferență în bine în mediul în care activează.

 

Data și Ora: 18/04/2016 16:00 - 18:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.