Descriere atelier: Suntem îndemnați în mod constant să consumăm, să consumăm, să consumăm, atât pentru „bunul mers” al societății, cât și pentru că, așa cum încearcă să ne convingă unii, am deveni mai fericiți pe măsură ce acumulăm mai multe lucruri. În cadrul atelierului vom aborda o perspectivă critică asupra consum[ism]ului, vom prezenta care sunt alternative pe care le avem atunci când mergem la cumpărături, care iau în calcul și factorii uman și ecologic din lanțul de aprovizionare, respectiv vom discuta împreună despre cum putem să fim cetățeni, și nu doar consumatori, responsabili prin alegerile noastre de zi cu zi.

Atelierul este oferit de: Asociația Mai Bine (http://www.maibine.org) , a cărei misiune este de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistică, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: mediul natural, mediul social şi mediul economic.

Despre facilitator: Atelierul va fi facilitat de Alexandru Bodnar, un om căruia îi place să găsească și să scoată ce e mai bun din oameni.

Data și Ora: 29/05/2017 13:00 - 15:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Sala D2

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.