Descrierea atelierului: E important ca elevilor să le placă ceea ce fac! Chiar şi profesorii, părinţii, bunicii ştiu acest lucru. Ce faci când îţi dai seama că sunt activităţi pe care ar fi bine să le faci  însă nu îţi plac? Renunţi? Continui chiar dacă nu ai vrea asta?  Cum ar fi dacă ai ȋnvǎţa ce să faci ca să-ţi placă lucrurile pe care nu îţi place să le faci? Vino la atelierul “Ce facem cu lucrurile care nu ne plac?” pentru a afla mai multe folosind exerciţii dinamice şi interactive.

 Atelierul este oferit de: Cabinet individual de psihologie Andrada Cosma.

Andrada Cosma este psiholog şi doctorand Psihologie, Universitatea Babeş-Bolyai. De peste 4 ani desfăşor activităţi de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi, fie în cadrul cabinetului de psihologie, fie în cadrul ONG-ului Psyhealth- Centru pentru Promovarea Sănătăţii Mentale.

Data și Ora: 18/05/2017 11:00 - 13:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Vest

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.