Descriere atelier: La acest atelier ne vom bucura de frumuseţea şi varietatea texturilor şi ne vom juca într-un mod cât mai creativ cu lutul. Imaginaţia şi creativitatea vor fi puse în valoare prin crearea unor vase/plăci/obiecte din lut. Recomandăm copiilor care vor participa să-și ia un tricou de schimb, în caz de se vor murdări în timpul atelierului.

Atelierul este oferit de: prof.Cătălina Aprofirei

  • WebsitDespre facilitator: Atelier susţinut de Cătălina Aprofirei, artist plastic şi profesor de educaţie plastică la Şcoala Gimnaziala Valea Lupului, Iaşi şi Şcoala Gimaziala Alexandru cel Bun, Iaşi. Doreşte să schimbe pe cât posibil percepţia despre artă şi disciplina studiată în şcoală într-un mod cât mai fructuos posibil. O persoană deschisă, implicată şi dornică să-şi dezvolte abilităţile de pedagog.
  • Pentru categoria de vârstă : ciclul primar,gimnaziu,liceu
  • Data:  29 – 30 mai
  • Număr de ateliere: 1
  • Durată atelier: 1h

Data și Ora: 29/05/2017 10:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - A3

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.