Festivalul altfel - ateliere muzicale - Voltaj Academy - pianDescriere atelier:  Muzica ne îmbunătățește viața. Nu e doar o sintagmă, este realitate: muzica îmbunătățește creativitatea, conturează personalitatea, îmbunătățește raționamentul și capacitatea de atenție distributivă. Sunetul muzicii crește capacitatea intelectuală a copiilor și adulților, dar mai mult de toate ne inspiră și ne hrănește sufletul. Vă asteptăm cu drag să încercați atelierele de canto, pian, tobe și chitară.

În cadrul atelierelor de pian, chitară și tobe vom face cunoștință cu instrumente și vom învăța metode de utilizare a lor, vom explora noțiuni de bază de teoria muzicală, de ritm, noțiuni de întreținere a instrumentului și reglarea lui în funcție de stilul muzical și tehnica abordată.

Atelier oferit de Voltaj Academy

Data și Ora: 19/04/2016 12:00 - 13:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala 32

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.