_Festivalul Altfel - Atelier muzical - Voltaj - canto - gimnaziu

Descriere atelier: Muzica ne îmbunătățește viața. Nu e doar o sintagmă, este chiar o realitate: muzica stimulează creativitatea, conturează personalitatea, dezvoltă raționamentul și capacitatea de a ne îndrepta atenția în mod distributiv. Sunetul muzicii crește capacitatea intelectuală a copiilor și adulților, dar mai mult decât atât, ne inspiră și ne hrănește sufletul. Vă asteptăm cu drag să participați la atelierele de canto, pian, tobe și chitară!

În cadrul atelierului de canto vom pune în aplicare o serie de exerciții vocale și tehnici de respirație pentru a crea lejeritate în  timpul cântatului. De asemenea, vom încuraja mișcarea scenică și atitudinea muzicală într-o manieră care să dezvolte încrederea în propria persoană a fiecărui participant. În final, vom aprofunda tehnica de a cânta la microfon și ne vom pune în pielea cântăreților!

 

Atelier oferit de Voltaj Academy

Data și Ora: 21/04/2016 11:00 - 12:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala 32

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.