Descriere atelier: Atelierul are ca scop reeducarea posturării corecte a coloanei vertebrale, respectiv a mersului. Nu este necunoscut faptul că deficiențele la nivelul coloanei vertebrale pot dezvolta deficiențe respiratorii, deficiențe la nivelul membrelor inferioare sau chiar întreruperea capacității de concentrare și coordonare. Inclusiv calitatea somnului poate fi defavorizată. Prin intermediul atelierului, copii vor învăța care este postura corectă în diferite momente ale zilei.

Atelierul este oferit de: Hoanta Adina Mihaela

Despre facilitator Atelierul este susținut de Hoanță Adina Mihaela, kinetoterapeut în cadrul unei clinici de recuperare. Deține cunoștințe în domeniul de recuperare medicală prin intermediul exercițiului fizic. A făcut voluntariat în mai multe centre de recuperare, dar și în școli primare și gimnaziale. Adina este o persoană energică și pozitivă și își dorește să reamintească tuturor copiilor că trupul nostru este căsuța noastră de care trebuie să avem grijă întotdeauna.

  • Pentru categoria de varsta: 10-14 ani
  • Data: duminica 28 mai 2017
  • Numar de ateliere: 1
  • Durata atelier: o ora

Data și Ora: 29/05/2017 9:00 - 10:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților

Categoria de vârstă Nu sunt categorii


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.