Descriere atelier: În cadrul activității pe care Grupul Local de Tineret „Hai Hui” Iași dorește să o organizeze, participanții vor benefecia de o atmosferă interactivă, învățând noțiuni elementare legate de abilitatea de a lucra în echipă, comunicarea în cadrul unui grup și organizarea acestuia prin jocuri de încredere, de forță și de teambuilding, activitatea contribuind astfel la dezvoltarea personală a participanților.

 Atelierul este oferit de: Asociația Grupurilor Locale de Tineret

 Despre facilitator: Atelierul este susținut de voluntarii Grupului Local de Tineret „Hai Hui” Iași, afiliat Asociației Grupurilor Locale de Tineret (AGLT). Creată în cadrul unui proiect de colaborare flamando- român, aceasta funcționează ca organizație umbrelă ce reunește peste 50 de Grupuri Locale de Tineret răspândite pe teritoriul întregii țări, atât în mediul rural cât și în cel urban. Astfel, încurajăm implicarea tinerilor voluntari în oferirea de alternative pentru copii și tineri de petrecere a timpului liber precum activități creative, sportive, sociale ori zile de joacă ce au ca scop principal introducerea educației non-formale în societate. Totodată, atelierul își dorește să creeze un cadru urban mai animat, încurajând tinerii să iasă din rutina zilnică.

Data și Ora: 30/05/2017 9:00 - 10:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Curte

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.