Descriere atelier: Brandingul personal a devenit o necesitatea într-o lume în care cărțile de vizită sunt asimilate căutarilor pe Google, Facebook sau alte rețele sociale. Brandingul personal ar trebui să fie o preocupare de bază pentru fiecare profesionist sau viitor profesionist, încă din liceu.

Imaginea pe care o ai, abilitățile pe care le-ai dobândit, experiența şi reputația ta transmit celor din jur o poveste… povestea ta. Şi atunci, care este brandul tău personal, cum te percep colegii, cum te percep prietenii sau cei cu care interacționezi doar online? Cum să iți construieşti un brand personal care să îți pună în evidență punctele forte şi elementul diferențiator, care să te ajute să fii remarcat? Într-o lume în continuă schimbare, să ai un brand personal este esențial, de aceea nu astepta să îți creeze alții brandul. Fii foarte bun in ceea ce faci, astfel încât ceilalți să nu te poată ignora şi să îți respecte brandul personal!

Atelier oferit de Galeria de idei

Data și Ora: 23/05/2017 11:00 - 12:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Buzunar

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.