Descriere atelier: La acest atelier, copiii vor învăța cum să interpreteze melodii de muzică ușoară, atât în limba română cât și în limbi de circulație internațională. Se vor explica și exemplifica elemente simple de tehnică vocală, interpretare, mișcare scenică, etc.

 Atelierul este oferit de: Prof. Gabriela Nechita

 Despre facilitator: Studii la Liceul de muzică și arte plastice “Octav Băncilă”, Conservatorul de arte “George Enescu” și Universitatea din Buffalo, S.U.A. Doctorat în compoziție muzicală Univ. din Buffalo, anul 2000. Coordonatoarea Cercului de muzică ușoară vocal-instrumentală la Palatul Copiilor din anul 2005, cu care a obținut peste 2000 premii, dintre care peste 60 de trofee în țară și străinătate. Printre acestea se numără Trofeul Festivalului Național de Creație și Interpretare “Mamaia Copiilor”, Trofeul “Cerbul de Aur Junior”, Trofeul Festivalului Internațional “Slaviansky Bazaar”, etc.

Elevii cercului au participat la emisiunile Next Star, X Factor, Vocea României, Dănuț s. r. l (Dan Bitman), Să v-amintiți…duminica (Corina Chiriac), M-a făcut mama vedetă, etc. și la selecția națională Eurovision Jr., reușind să reprezinte România în finala din Cipru din anul 2008. De asemeni, 2 dintre elevii cercului au participat la cea mai populară emisiune TV din Italia, intitulată ”Ti lascio una canzone”, pe canalul RAI UNO.

 

Data și Ora: 30/05/2017 12:00 - 13:00

Locația
Iasi - Palatul Copiilor - Sala A2

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.