Descriere atelier: La acest atelier, copiii vor învăța câteva metode care îi vor ajuta să fie în permanență prezenți și conștienți de ceea ce percep și simt oricând și oriunde ar fi. Așadar, practicând metodele învățate în cadrul acestui atelier, ei vor fi mai conectați cu realitatea, mai atenți la momentul prezent, mai calmi și vor învăța să-și gestioneze reacțiile atunci când sunt nervoși sau supărați.

Atelierul este oferit de: Drăgan Daniela

Despre facilitator: Atelierul este susținut de Drăgan Daniela. Cu formare în psihologie și psihologie organizațională, momentan lucrează într-o firmă de IT, face dezvoltare personală, profesională și de echipă și voluntariat pe consiliere psihologică pentru adulți. A făcut practică cu copii cu nevoi speciale și a ținut prezentări legate de conduita în muncă și conduita în societate pentru copii de liceu. Își dorește foarte mult să lucreze cu copii întrucât crede cu tărie în ideea de educație corectă și sănătoasă care trebuie făcută din primii ani de viață. Daniela crede în schimbare și își dorește să poată folosi puterea psihologiei pentru a face oamenii mai buni și mai fericiți.

Pentru categoria de vârstă : grădiniță (5-7 ani)

Data și Ora: 29/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Sala A16

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.