Descriere atelier: Atelierul va prezenta noţiuni în fotografie, tipuri de fotografii, şi cum se pot aplica prin utilizarea celui mai la îndemână dispozitiv, telefonul mobil.  

Atelierul este oferit de Scena Urbană.

Traineri: Valentin Todea si Silviu Cristea

Valentin Todea este un fotograf preocupat în principal de fotografia sportivă, stradală și de portret. Realizează fotografii la evenimente sportive din anul 2014, fiind prezent la meciuri din numeroase orașe din țară în acest timp. A debutat expozițional în luna februarie a acestui an în cadrul expoziției aniversare a clubului de fotografie „Lumex”, organizată la Casa de Cultură a Studenților Cluj. Ulterior, lucrările sale au fost expuse la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Alba Iulia și la Castelul „Banffy” din Bonțida. În prezent, urmează un masterat în domeniul fotografiei la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

https://www.facebook.com/todea.valentin

https://www.instagram.com/valentintodea/

https://500px.com/valentin_todea

https://sport-focus.ro

https://www.facebook.com/TravellingAroundRomania/

Silviu Cristea, fotograf axat pe fotografia sportiva, dar pasionat si pe partea de fotografie de eveniment, natura sau portret. Cocheteaza cu fotografia din anul 2008, avand munca expusa in diferite publicatii online, print si chiar coperti de carti. A participat cu licrari la diverse expozitii si concursuri foto, obtinand un loc 2 la concursul foto „Ioan Lespuc”.

Puteti vedea mai multe fotografii aici: http://facebook.com/SilviuCristeaPhotography

 

Data și Ora: 22/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Casino Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.