Descriere atelier: Uniunea Armenilor din România-filiala Iași are plăcerea de a organiza în cadrul Festivalului Altfel un Atelier de caligrafie armeană. Cu acest prilej tinerii din comunitate, cât și elevii, vor avea ocazia să învețe alfabetul armean și să își scrie numele în limba armeană, o limbă greu de învățat și asimilat.

Atelierul este oferit de: Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iași,Ștefana Agop

Despre facilitator: Ștefana Agop, este coordonatoare pe proiecte educaționale în cadrul Uniunii Armenilor din România – Sucursala Iași, remarcându-se în activitățile desfășurate pe scena culturală a Iașului. În activitatea sa educativă a desfășurat activități de promovare și perpetuare a culturii, civilizației, tradițiilor și obiceiurilor românești și armenești. Din dorința de a contribui la dezvoltarea tinerilor a creat peste 12 parteneriate cu instituții de învățământ din Iași pentru a le transmite elevilor cât de importantă este educația multiculturală.

Data și Ora: 30/05/2017 13:00 - 14:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - A3

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.