Festivalul Altfel - atelier de bratari handmade - scoala altfelDescriere atelier: Suntem siguri că știți de acele brățări din ață colorată făcute cu noduri. Poate mulți dintre voi aveți impresia că e dificil să le faceți singuri sau că vă ia mult timp să învățați metoda de lucru. Ei bine, acest atelier va distruge oricare dintre aceste presupuneri. Ne vom juca cu ațe și culori de toate felurile, realizând brățări care să ne reprezinte și care pot fi cadoul perfect pentru prieteni. Trebuie doar să vă înarmați cu puțină răbdare, atenție și dorința de a crea!

Atelier susţinut de: Bacalu-Damoc Valentina, studentă la Psihologie, împătimită  în crearea obiectelor handmade.

Am fost învățată de o prietenă să fac brățări din ață cu noduri acum 9 ani. Pentru mine, această îndeletnicire este o modalitate de relaxare și o posibilitate de a ieși din rutină. Consider că avem cu toții măcar un talent nedescoperit. Cine știe, poate e chiar confecționatul de brățări! Dacă nu, cu siguranță îți vei îmbogăți gama de abilități practice!

Data și Ora: 19/04/2016 10:00 - 11:00

Locația
Casino Parc Central

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.