Descrierea atelierului: De multe ori simțim că se întâmplă lucruri nedrepte cu noi sau în jurul nostru și nu înțelegem de ce. Discriminarea nu este un lucru abstract sau un subiect de știri. Contribuim, făra să ne gândim sau să ne dăm seama, la etichetarea și marginalizarea altor oameni. În cadrul atelierului vom identifica prejudecăți, le vom discuta și vom încuraja o abordare empatică a diferitelor categorii de oameni.

Atelier susţinut de Mihaela Griga, coordonator de proiecte în cadrul PATRIR – Institutul Roman pentru Pace.

Lucrez de 16 ani cu copiii: întâi ca profesoară de limba română, apoi că lucrător de tineret/ trainer/ facilitator. Sunt interesată de educaţie, modele educaţionale, pedagogii alternative, cum poate fi îmbunătăţit sistemul de învăţământ românesc actual. Cred că educaţia este singura cale de a depăşi sărăcia şi condiţiile dificile. Cred că oamenii se nasc la fel, niciunii nu suntem mai buni ca alţii. Doar că unii suntem mai norocoşi şi asta ne obligă să întindem mâna şi celor mai puţin norocoşi.

Data și Ora: 18/04/2016 11:00 - 11:45

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Nord

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.