Descriere atelier
: Bullying-ul este definit ca fiind un comportament ostil/de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire. Un copil este etichetat, tachinat, batjocorit în cercul său de cunoștințe sau de către colegi care îl strigă într-un anume fel (făcând referire la aspectul fizic sau probleme de ordin medical/ familial). Uneori aceste tachinări se transformă în îmbrânceli sau chiar, în unele cazuri, în atacuri fizice. Bullying reprezintă o formă de abuz emoțional și fizic.

Atelier susţinut de Mihaela Griga, coordonator de proiecte

Lucrez de 16 ani cu copiii: întâi ca profesoară de limba română, apoi că lucrător de tineret/ trainer/ facilitator. Sunt interesată de educaţie, modele educaţionale, pedagogii alternative, cum poate fi îmbunătăţit sistemul de învăţământ românesc actual. Cred că educaţia este singura cale de a depăşi sărăcia şi condiţiile dificile. Cred că oamenii se nasc la fel, niciunii nu suntem mai buni ca alţii. Doar că unii suntem mai norocoşi şi asta ne obligă să întindem mâna şi celor mai puţin norocoşi.

Data și Ora: 18/05/2017 10:00 - 11:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Vest

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.