Descriere atelier: La acest atelier veți învăța care este traseul pe care ar trebui să-l parcurgă viitorul actor pentru a reuși să transmită publicului, emoțiile și imaginea finală a personajului interpretat. Atelierul se bazează pe o serie de exerciții de tehnica vocală, expresivitate corporală și inițiere în transpunerea unui text teatral.

Atelierul este oferit de:Gym Dance Art

Despre facilitator: Atelier susținut de profesor Liliana Croitoru. Absolvent a Univ. de Arte G. Enescu- Iași, Facultatea de Educație Fizică și Sport- Iași, Facultatea de Comunicare și relații publice – SNSPA – București, Doctorand al Univ. G. Enescu, având o experiență de peste 20 de ani în lucru cu copii și adulți și 10 ani de predare în învățământul superior, în cadrul  Facultății de Arte, domeniul Arta Actorului.

 

Data și Ora: 29/05/2017 10:00 - 12:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - sala de spectacole

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.