Festivalul Altfel - Antidot senzorialDescriere atelier: Lumea din fața noastră se pierde din cauza stresului, al bruiajului cotidian sau al manipulării de diverse nuanțe. Vă invităm să despicați firul în patru prin a vă folosi la intensitate maximă simțurile. Dorim să vă prezentăm o altă față a literaturii și a muzicii românești. Împreună, vom opune rezistență clișeelor repetitive. În acest atelier nimeni nu judecă pe nimeni, însă cei prezenți sunt chemați să se cunoască în profunzime.

Atelier susținut de: Grupul Instinctiv al Asociației Centrul de Resurse pentru Comunitate a luat ființă în anul 2013 sub o alta denumire. În decembrie 2015, grupul găsește numele actual și este format din oameni cu înclinații artistice congruente, hotărâți să ofere publicului și comunității cadrul pentru a vedea dincolo de barierele vizuale. În acest sens, Instinctiv a creat zeci de experimente senzoriale și spectacole de teatru senzorial labirint. În Cluj-Napoca, grupul a participat activ la inițiative cunoscute precum Festivalul Peninsula, Blink – The Youth Conference, Orașul vizibil, Ziua Portilor Deschise.

Data și Ora: 21/04/2016 9:00 - 10:00

Locația
Casa de Cultură a Studenților - Sala Transilvania

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Înscrierile la acest atelier au expirat.