Descriere atelier: Un grup de liceeni, actori amatori, s-au hotărât să deschidă subiectul tabu al societății noastre – violența domestică. Tinerii și-au propus să prezinte într-o scenetă de teatru forum o poveste reală vizând realitatea mai puțin frumoasă a vieții de acasă.

Publicul va fi invitat să intervină în povestea prezentată pentru a schimba împreună deznodământul într-unul mai pozitiv. Astfel, doritorii din public vor fi invitați să urce pe scenă pentru a trăi alături de actori schimbările propuse.

Aducem în scenă un subiect cu puternic impact emoțional, dar și cu un puternic impact motivațional de a lua atitudine. Mesajul nostru este: fiecare persoană are puterea de a interveni, de a aduce o schimbare de tip domino (orice schimbare determină altele).

Atelierul este oferit de: Crenguța B. și echipa coordonată de actori liceeni

Despre facilitator: Cu un istoric de peste 6 ani în lucrul cu tinerii, 4 ani de lucru cu persoane cu deficiențe, studii de psihologie și un an de teatru forum, Crenguta e fascinată de educație și dezvoltare. Voluntariatul e parte integrantă din viața ei, dezvoltând frecvent proiecte pe tematici cât mai diverse (ecologie, antreprenoriat, grădinărit, abilități de viață, teatru forum, dezvoltare sustenabilă).

La pasiuni, pe lângă educație, intră călătoria, descoperirea diferitelor culturi, manufacturarea de obiecte din materii reutilizabile și dezvoltarea personală și profesională continue.

Atelierul pentru clasele a VII a și a VIII a de gimnaziu sau liceu

Data și Ora: 29/05/2017 11:00 - 13:00

Locația
Iași - Palatul Copiilor - Sala D2

Categoria de vârstă


Înscrieri

Atelierele din cursul săptămânii sunt dedicate cadrelor didactice și claselor de copii. Pentru aceste ateliere la rubrica Numărul de participanți vă rugăm să treceți numărul de copii din clasa cu care doriți să veniți. Atelierele de sâmbătă și duminică sunt dedicate familiei, părinților și cadrelor didactice.

Nu mai sunt locuri disponibile la acest atelier.