Organizator

manute lg

Suntem Asociația Mânuțe Pricepute  și activăm de mai bine de 3 ani în lumea ONG, cu diverse programe cum ar fi IT4Kids, Dotează o grădiniță din mediul rural, Târgul de oferte educaționale, O bibliotecă în fiecare sat, Geometrie în farfurie, iar de 2 ani organizăm Festivalul Altfel, unul dintre cele mai mari din țară, aducând împreună peste 4000 de copii.  Alături de cei care caută schimbarea, ne propunem să construim un cadru sustenabil pentru dezvoltarea unei educații “Altfel” .

Copiii noștri sunt în continuă mișcare, cu expunere la volum mare de informații și ar fi normal ca modul de învățare să țină pasul. Activitatea noastră vine să susțină copiii, părinții și dascălii să se integreze în acest dinamism prin metode simple și ușor de aplicat.

Viziunea noastră se bazează pe a crea o lume în care copiii și adulții învață, lucrează și cresc împreună. Considerăm că inițiativa noastră funcționează ca un catalizator și are un impact pozitiv asupra misiunii societății actuale: consolidarea unui sistem educațional sănătos.

 

Misiunea asociației noastre este de a construi o educație altfel și de a oferi acces la educație alternativă și complementară copiilor, tinerilor, profesorilor și părinților care își doresc să trăiască într-o lume mai bună.

Membrii Mânuțe Pricepute  sunt părinți, copii, cadre didactice și studenți care își doresc să contribuie la schimbarea în bine pe care o căutăm cu toții. Vrem să aducem comunității soluții și metode alternative față de sistemul tradițional de învățare, astfel încât cei mici și cei mari să aibă posibilitatea de a alege stilul și abilitățile pe care vor să le dezvolte.

Persoana de contact: Carmen Deac
Site:
www.manutepricepute.ro
E-mail:
contact (at) manutepricepute.ro